Functie binnen het team

Als algemeen bestuurslid met als hoofddoel het technische fietsbeheerder zit ik in het bestuur. Naast het fietsbeheer is mijn doel om, naast de vooral oudere doelgroep welk niet meer zelfstandig kunnen fietsen, ook de jongere generatie te kunnen bereiken om zo gezamenlijk een rondje door het bos of langs Bussloo te fietsen. Hopelijk zie ik u snel als fietsvrijwilliger of als gast op één van onze prachtige duofietsen rond fietsen!

Waarom Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken?

Ik ben in contact gekomen met Fietsmaatjes doordat mijn vader al een aantal jaar vrijwilliger is bij fietsmaatjes in Alphen aan den Rijn. Iedere week fietst hij samen met een visueel beperkte man. Omdat fietsen mijzelf veel voldoening geeft lijkt het me heel bijzonder om dit ook mogelijk te maken voor mensen die dit niet meer zelfstandig kunnen doen. Daarom heb ik me door Fietsmaatjes Nederland laten informeren over de mogelijkheden binnen de gemeente Apeldoorn.
Al snel kwam ik in contact met Marijke en Jeroen en hebben we de stoute schoenen aangetrokken en zijn we gewoon gestart met het werven van mensen om zo een bestuur en mede initiatiefnemers te krijgen welk gezamenlijk Fietsmaatjes Apeldoorn e.o. vorm kunnen geven

Wie ben ik?

In 1983 geboren in het westen van het land en sinds 2007 woonachtig in Apeldoorn en tegenwoordig in de wijk Woudhuis. Hier woon ik met veel plezier samen met mijn vrouw en drie kinderen.

In het het dagelijks leven werk ik bij een architectenbureau als bureaucoördinator/projectleider.

Stephan de Ru