Steun voor Fietsmaatjes

We zijn buitengewoon dankbaar voor de genereuze bijdrage van diverse bedrijven, fondsen en instellingen die als sponsoren hebben bijgedragen aan de aanschaf van onze duofietsen. Deze steun, variërend van het bieden van vergaderruimte tot financiële bijdragen en ondersteuning bij onderhoud, bouwactiviteiten, drukwerk, catering en promotiemateriaal, vormt de ruggengraat van Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken. Hierdoor kunnen wij ons doel realiseren om mensen te laten genieten van fietstochten ondanks eventuele beperkingen. Wil jij ons ook sponsoren?

Wil je Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken ook steunen? Dat horen we natuurlijk graag!

Wij nodigen jou uit om deel te worden van ons groeiende netwerk van ondersteunende partners. Als sponsor van Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken draag je direct bij aan het vergroten van de mobiliteit en het welzijn van mensen in onze samenleving. Of het nu gaat om financiële steun, het bieden van faciliteiten, kennis of materiële hulp, elke bijdrage is van onschatbare waarde. Samen kunnen we nog meer mensen laten genieten van de vrijheid en vreugde van samen fietsen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe je kunt helpen!

Sponsoren Club van 100 Montage Bedrijf Nortman

Montagebedrijf Nortman

Wonen bij September, Club van 100 Sponsoren

Wonen bij September

Marcel's Kaas Club van 100 sponsoren

Marcel’s Kaas

Hier jouw Bedrijfsfoto

Hier jouw logo

Boks Scholten Stichting
Gemeente Apeldoorn
Boks Scholten Stichting
Boks Scholten Stichting
Boks Scholten Stichting
Boks Scholten Stichting
Gemeente Apeldoorn
Logo van postcodeloterij buurtfonds
Boks Scholten Stichting
Boks Scholten Stichting
Logo Monuta
Logo fonds SGS
Logo Univé

Wil je doneren?

Wij zijn blij met iedere donatie, groot of klein! 

sponsor Monuta

Sponsorplan

Ben je geïnteresseerd in het sponsoren van Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken en wil je hier meer over weten? In ons sponsorplan vind je meer informatie.