De eerste financiering is binnen!

door | 20 feb 2022

Boks Scholten Stichting

Stichting Boks Scholten kwam op 2 februari 2022 met het heugelijke nieuws dat zij de start van Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken financieel ondersteunen met een bedrag van € 15.000,–.

De oprichters van de Stichting, de heer en mevrouw Scholten, bepaalden dat hun nalatenschap aangewend zou worden ter ondersteuning van zieken en ouderen, bij voorkeur op het platteland.

Fietsmaatjes zal met dank aan hen met heel veel plezier op pad gaan met mensen die door een fysieke of verstandelijke beperking niet meer zelfstandig kunnen fietsen, zodat ook zij kunnen blijven genieten van onze prachtige landelijke omgeving.

Ander nieuws

Royal Light Festival: geniet van een bijzondere avond deze week

Royal Light Festival: geniet van een bijzondere avond deze week

Woensdagavond 13 maart werd er met twee duofietsen een ‘double date’ gedaan vanuit de stalling aan de Loolaan en de Kelvinstraat, richting het Royal Light Festival in het centrum van Apeldoorn. We wilden met eigen ogen zien of de verschillende licht kunstwerken goed...

Lees meer
Hier doe je het toch voor als vrijwilliger?

Hier doe je het toch voor als vrijwilliger?

Gert wilde graag weer fietsen. Dat was al lang niet mogelijk als gevolg van zijn fysieke situatie. En dan zit het weer zo in de wintermaanden ook nog eens niet echt mee. Drie keer is de eerste proefrit uitgesteld vanwege sneeuw en regen maar op maandag 5 februari was...

Lees meer