Wonen bij September – Club van 100

door | 7 okt 2023

We zijn verheugd om Wonen bij September in Apeldoorn, met vestigingen aan de Loolaan en de Kelvinstraat, te verwelkomen in de Club van 100 van Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken!

Jullie deelname is een fantastische stap in de richting van het realiseren van onze missie om zoveel mogelijk mensen in Apeldoorn en omstreken van hun vrijheid op de fiets te laten genieten. Samen kunnen we nog meer lachende gezichten brengen en vreugde verspreiden door middel van fietstochten en bijzondere ontmoetingen.

Heel veel dank aan Wonen bij September voor jullie steun en betrokkenheid bij ons prachtige initiatief. Samen gaan we de wind in de haren voelen en onvergetelijke herinneringen creëren voor onze fietsmaatjes!

Laten we de trappers draaien en de banden oppompen voor een geweldig partnerschap!

#FietsmaatjesApeldoorn#WonenbijSeptember#Clubvan100#SamenSterk#FietsenVoorIedereen

Ander nieuws

Royal Light Festival: geniet van een bijzondere avond deze week

Royal Light Festival: geniet van een bijzondere avond deze week

Woensdagavond 13 maart werd er met twee duofietsen een ‘double date’ gedaan vanuit de stalling aan de Loolaan en de Kelvinstraat, richting het Royal Light Festival in het centrum van Apeldoorn. We wilden met eigen ogen zien of de verschillende licht kunstwerken goed...

Lees meer
Hier doe je het toch voor als vrijwilliger?

Hier doe je het toch voor als vrijwilliger?

Gert wilde graag weer fietsen. Dat was al lang niet mogelijk als gevolg van zijn fysieke situatie. En dan zit het weer zo in de wintermaanden ook nog eens niet echt mee. Drie keer is de eerste proefrit uitgesteld vanwege sneeuw en regen maar op maandag 5 februari was...

Lees meer