We hebben een nieuwe secretaris !!

geplaatst in: Bestuur, Vrijwilligers | 0

Wij zijn verheugd om u voor te stellen aan Jan-Willem Beeftink, onze nieuwe secretaris bij de Stichting Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken! Jan-Willem brengt een schat aan ervaring en toewijding met zich mee naar ons team, en we kijken uit naar de positieve impact die hij zal hebben op onze organisatie.

Een korte introductie namens hemzelf:
Mijn naam is Jan-Willem Beeftink en ben alweer ruim 20 jaar woonachtig in Apeldoorn. Een groot deel van mijn carrière heb ik diverse dienstverlenende organisaties doorgebracht in uiteenlopende financiële en leidinggevende functies. De laatste jaren heb ik voornamelijk als ZZP-er gewerkt om diverse voorkomende problemen bij bedrijven helpen op te lossen. Naast mijn gezin is onder andere alles op 2 wielen mijn passie; fietsen (MTB en toeren) en motorrijden. Ik probeer altijd te kijken hoe iets beter kan en hoe ik mensen daarbij kan helpen. Dat komt mooi samen in de rol van secretaris bij Fietsmaatjes Apeldoorn. Ik heb er veel zin in!

Welkom in ons team, Jan-Willem!
Jan-Willem neemt de rol van secretaris over van Marijke Booijink, zij blijft wel actief in het bestuur en als coördinator in Ugchelen. We willen Marijke hartelijk danken voor alle werkzaamheden als secretaris.
Samen kunnen we meer mensen de vreugde van het fietsen laten ervaren!