Stichting Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken viert haar Eerste Verjaardag met een Feestelijke Fietsrit en Lunch

Apeldoorn, 4 september 2023 – Stichting Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken vierde op 2 september 2023 haar eerste verjaardag met een bijzondere en feestelijke fietsrit. Acht duofietsen vertrokken vanaf het buurthuis Ons Honk van Zuid Doet Samen en maakten een prachtige tocht via Beekbergen naar Parc Spelderholt, waar de rit werd afgesloten met een gezellige lunch.

Sinds de oprichting in september 2022 heeft Stichting Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken met veel enthousiasme samengewerkt met vrijwilligers om mensen die beperkt zijn in hun mobiliteit de mogelijkheid te bieden om heerlijk te fietsen en te genieten van de natuur. Er zijn nu al ruim 43 koppels die regelmatig een mooie route fietsen. Deze koppels hebben al ongeveer 380 ritten gefietst. Deze mijlpaal van het eerste jaar werd gevierd met een prachtige fietstocht.

De feestelijke fietsrit begon in Apeldoorn Zuid bij het buurthuis Ons Honk en voerde de deelnemers langs prachtige paden en via een schilderachtige route richting Parc Spelderholt. Tijdens de rit konden de fietsmaatjes genieten van de frisse lucht, de schoonheid van de natuur en elkaars gezelschap. Het was een gelegenheid om vriendschappen te versterken en nieuwe herinneringen te creëren.

Bert-Jan Bonhof, voorzitter van Stichting Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken, zei: “We zijn ontzettend trots op wat we in dit eerste jaar hebben bereikt. Het is geweldig om te zien hoe onze fietsmaatjes, vrijwilligers en sponsors samenwerken om de gemeenschap te ondersteunen en tegelijkertijd plezier te hebben. We kijken uit naar nog vele jaren waarin we de levens van mensen verbeteren door middel van fietsen en vriendschap.”

Stichting Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken bedankt alle vrijwilligers, gasten, donateurs en sponsors die hebben bijgedragen aan het succes van het afgelopen jaar. Hun inzet heeft het mogelijk gemaakt om talloze mensen te laten genieten van de vrijheid en vreugde van het fietsen.

Voor meer informatie over Stichting Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken en hun activiteiten kunt u terecht op de website www.fietsmaatjesapeldoorn.nl.

Over Stichting Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken:

Stichting Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken is opgericht met als doel mensen met beperkte mobiliteit in staat te stellen te genieten van fietstochten in de prachtige omgeving van Apeldoorn. Dankzij de inzet van vrijwillige fietsmaatjes kunnen mensen weer deelnemen aan activiteiten in de buitenlucht en sociale contacten onderhouden.

#fietsmaatjes #duofiets #samenfietsen #apeldoorn #eenzaamheid  #gasten #vrijwilligers #vrijwilligerswerk #fietsritten #bewegenisgezond #sportenbewegen #gezondheid #ouderen