Slecht ter been en toch de Kunstroute Ugchelen bezoeken?

door | 3 sep 2023

Dat kan! Ter ere van het 10jarig jubileum van de Kunstroute Ugchelen biedt Fietsmaatjes een gratis taxidienst aan. In Ugchelen heeft Fietsmaatjes twee prachtige duofietsen. Als u zich aanmeldt voor de taxidienst, komt een fietsvrijwilliger met de duofiets naar uw huis om u op te halen. Samen bezoekt u enkele door u te selecteren exposanten.

Bij de exposant biedt uw fietsvrijwilliger u graag een arm om de expositie te bekijken. Het is ook mogelijk om een wandelstok mee te nemen, de duofiets heeft achterop een wandelstok houder. De stoel van de duofiets kan draaien, waardoor u makkelijk in- en uit kunt stappen. De duofiets heeft een stoel met rugleuning, u zit dus stevig en veilig. Met de fietsvrijwilliger fietst u op een rustig tempo naar de exposanten. Meefietsen mag, maar hoeft niet. U kunt zich ook aanmelden wanneer het u gewoon gezellig lijkt samen met een fietsvrijwilliger de Kunstroute te bezoeken en het u leuk lijkt de duofiets eens uit te proberen.

Aanmelden taxidienst Fietsmaatjes

Aanmelden kan via ons mailadres: info@fietsmaatjesapeldoorn.nl of 06- 456 3 7777. U geeft aan of u de kunstroute op zaterdag 7 of op zondag 8 oktober wilt bezoeken en op welk tijdstip u graag opgehaald wilt worden. U krijgt van ons te horen of het desbetreffende tijdstip nog beschikbaar is. Het is handig om ook uw adres en telefoonnummer door te geven, zodat we eventueel met u kunnen overleggen. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Meer informatie over Fietsmaatjes: www.fietsmaatjesapeldoorn.nl.

Ander nieuws

Royal Light Festival: geniet van een bijzondere avond deze week

Royal Light Festival: geniet van een bijzondere avond deze week

Woensdagavond 13 maart werd er met twee duofietsen een ‘double date’ gedaan vanuit de stalling aan de Loolaan en de Kelvinstraat, richting het Royal Light Festival in het centrum van Apeldoorn. We wilden met eigen ogen zien of de verschillende licht kunstwerken goed...

Lees meer
Hier doe je het toch voor als vrijwilliger?

Hier doe je het toch voor als vrijwilliger?

Gert wilde graag weer fietsen. Dat was al lang niet mogelijk als gevolg van zijn fysieke situatie. En dan zit het weer zo in de wintermaanden ook nog eens niet echt mee. Drie keer is de eerste proefrit uitgesteld vanwege sneeuw en regen maar op maandag 5 februari was...

Lees meer