Functie binnen het team

Ik zit als secretaris in het bestuur. Verder houd ik me bezig met vrijwilligersbeleid, ben ik contactpersoon van de coördinatoren en heb ik contact met samenwerkingspartners voor de werving van gasten en fietsvrijwilligers. Tot slot doe ik als één van de coördinatoren in Ugchelen binnenkort kennismakingsgesprekken en intakes met gasten en vrijwilligers en koppel ze als fietsmaatjes aan elkaar.

Waarom Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken?

In mijn vorige woonplaats was ik actief als fietsvrijwilliger en coördinator bij Fietsmaatjes Leiden-Leiderdorp. Ik werd geraakt door de impact van de fietstochten op mijn fietsmaatjes. Ook zelf heb ik ervan genoten en heeft het me veel gebracht. Zie: https://www.buurtwijs.nl/content/de-wereld-aan-je-voeten. Daarom vind ik dat Fietsmaatjes in de gemeente Apeldoorn niet mag ontbreken.

Wie ben ik?

Sinds kort woon ik in de voetsporen van mijn (groot)ouders op de Veluwe, in Ugchelen. Ik geniet van het fietsen en wandelen in deze prachtige omgeving. Ik werk in deeltijd bij Movisie, kennisinstituut voor sociale vraagstukken. Verder doe ik werkzaamheden voor Fietsmaatjes.nl. Dit omdat ik hoop dat uiteindelijk in elke gemeente mensen met Fietsmaatjes op pad kunnen. Verder vind ik het belangrijk dat er continue aandacht is voor de verbetering van de werkwijze.

Marijke Booijink