Functie binnen het team

Bij Fietsmaatjes Apeldoorn ben ik betrokken en ondersteuner bij het bestuur en voer hand en spandiensten uit. Ik houd me bezig met de aanvragen VOG en zal als eerste aanspreekpunt voor de gasten en vrijwilligers worden ingezet. Aangezien we nog aan het opstarten zijn kunnen de werkzaamheden nog variëren/wijzigen. Het belangrijkste vind ik dat de stichting er gaat komen in Apeldoorn en Omstreken.

Waarom Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken

Mijn interesse kwam naar aanleiding van het krantenartikel in de stedendriehoek. Het leek me een heel mooi initiatief voor de mensen van de gemeente Apeldoorn. Mede vind ik het een geweldig initiatief omdat mijn zusje Huntington heeft en dit voor haar misschien ook een uitkomst is om dadelijk toch van de mooie natuur in de omgeving te kunnen genieten en erop uit te gaan. Dit gun je dan ook heel veel andere mensen die nog thuis wonen, maar niet de mogelijkheid hebben en/of durven om zelfstandig te fietsen of te bewegen.

Wie ben ik 

Mijn naam is Astrid Dusink – Bielderman en ik ben werkzaam als budgetbeheerder bij de gemeente Apeldoorn, daarnaast werk ik ook bij Dusink schildersbedrijf. Mijn grootste hobby’s zijn: het maken van tassen van leer, reizen en hardlopen.