Parkinson Vereniging Apeldoorn

door | 23 mei 2023

Samen met een vrijwilliger ( Jan K)  zijn we naar de Stolp gefietst waar een activiteit van de Parkinson vereniging was. Men ging o.b. van een coach wandelen in het Park.

Voor mijn vertrok  kregen we even de gelegenheid om e.e.a. te vertellen over de duofiets.

De fiets die we bij de  in-uitgang gezet hadden werd met belangstelling bekeken. Op dat moment was er geen behoefte voor een proefrit omdat men nu koos voor de gelegenheid wat tips te ontvangen die men kan gebruiken bij  het wandelen. Wel werden flyers in ontvangst genomen.

En passant was er ook nog brede belangstelling van mensen die toevallig langs liepen om misschien vrijwilliger te worden om met een familielid te gaan fietsen .

De duofiets is weer bij meer mensen onder de aandacht gekomen!

Vriendelijke groet

Lidy Bomhof

Ander nieuws

Royal Light Festival: geniet van een bijzondere avond deze week

Royal Light Festival: geniet van een bijzondere avond deze week

Woensdagavond 13 maart werd er met twee duofietsen een ‘double date’ gedaan vanuit de stalling aan de Loolaan en de Kelvinstraat, richting het Royal Light Festival in het centrum van Apeldoorn. We wilden met eigen ogen zien of de verschillende licht kunstwerken goed...

Lees meer
Hier doe je het toch voor als vrijwilliger?

Hier doe je het toch voor als vrijwilliger?

Gert wilde graag weer fietsen. Dat was al lang niet mogelijk als gevolg van zijn fysieke situatie. En dan zit het weer zo in de wintermaanden ook nog eens niet echt mee. Drie keer is de eerste proefrit uitgesteld vanwege sneeuw en regen maar op maandag 5 februari was...

Lees meer