Landelijke Fietsmaatjesdag in Warmond

door | 3 mrt 2024

Op zaterdag 2 maart vond de Landelijke Fietsmaatjesdag plaats in het prachtige Warmond. Samen met ruim 70 andere Fietsmaatjes vrijwilligers konden we de nieuwste Van Raam en Huka duofietsen bewonderen, konden we interessante workshops volgen en hebben we veel informatie gehoord en gedeeld met de organisaties in andere plaatsen.

Tijdens deze dag ontvingen Jan en Tekla, de drijvende krachten achter Fietsmaatjes Nederland, een koninklijke onderscheiding. Daar zijn we natuurlijk enorm trots op: in 2012 zijn zij begonnen met de eerste Fietsmaatjes en nu zijn er al bijna 50 locaties!

Wat is het mooi om zo’n enthousiaste groep vrijwilligers te ontmoeten. Wil jij daar ook onderdeel van uitmaken? We zoeken nog mensen die ons willen steunen. Met name coördinatoren zijn van harte welkom! Neem dan contact op met info@fietsmaatjesapeldoorn.nl.

Ander nieuws

Royal Light Festival: geniet van een bijzondere avond deze week

Royal Light Festival: geniet van een bijzondere avond deze week

Woensdagavond 13 maart werd er met twee duofietsen een ‘double date’ gedaan vanuit de stalling aan de Loolaan en de Kelvinstraat, richting het Royal Light Festival in het centrum van Apeldoorn. We wilden met eigen ogen zien of de verschillende licht kunstwerken goed...

Lees meer
Hier doe je het toch voor als vrijwilliger?

Hier doe je het toch voor als vrijwilliger?

Gert wilde graag weer fietsen. Dat was al lang niet mogelijk als gevolg van zijn fysieke situatie. En dan zit het weer zo in de wintermaanden ook nog eens niet echt mee. Drie keer is de eerste proefrit uitgesteld vanwege sneeuw en regen maar op maandag 5 februari was...

Lees meer