Jan & Tekla gaan met pensioen.

geplaatst in: Fietsmaatjes | 0

Na zich 11 jaar vol enthousiasme ingezet te hebben voor Fietsmaatjes voelen Jan en Tekla de behoefte om het stokje over te dragen en zo meer tijd te krijgen om van hun pensioen en vrije tijd te kunnen gaan genieten. “Dat loslaten zal voor ons niet makkelijk zijn, want Fietsmaatjes is toch een beetje “ons kindje”. Tegelijkertijd zijn we blij om te zien dat de zelfstandige en autonome Fietsmaatjes organisaties het heel goed doen en hebben wij er vertrouwen in dat de landelijke organisatie ook zonder ons verder kan.” Aldus Jan en Tekla.

Het bestuur van de Stichting Fietsmaatjes Nederland is daarom op zoek naar twee regio coördinatoren en een programma manager/fondsenwerver om Jan & Tekla op te volgen.

Wil jij voor een prachtig initiatief werken, stimuleer jij graag anderen om een Fietsmaatjes locatie op te richten en heb jij wat tijd over? Dan zijn deze vacatures echt iets voor jou!

Via de link: https://fietsmaatjes.nl/jan-tekla-gaan-met-pensioen-word…/ lees je meer over de vacatures en kun je solliciteren op één van de twee vacatures. Of ken jij een geschikt iemand voor één van deze functies?