Het is bijna zomer en dus lang licht: profiteer van de extra fietsmogelijkheden!

door | 9 jun 2023

Het is mooi weer, het aantal fietsritten neemt daardoor weer toe! In de zonnige maand mei zijn bijna twee keer zoveel ritten gefietst (namelijk 71!), dan de maanden ervoor (gemiddeld 43).

Een aantal fietsduo’s heeft de vreugde van een rit op een zachte avond inmiddels ontdekt. Die mogelijkheid is er! Het is lang licht, maak daar eventueel gebruik van.

Nu het warmer wordt, kan het ook voorkomen dat het voor sommige van onze gasten ’s middags te warm is. Een extra reden om dan voor de koelere ochtenden of avonden te kiezen.

Verder zijn ook de middagen nu natuurlijk langer. Als het even kan is het dan ook handig om je fietsrit zoveel mogelijk vroeg in de middag (13-15u30) of juist laat in de middag (15u30-18uur) te plannen (in plaats van midden op de middag). Zo kunnen twee duo’s op één middag het plezier beleven van een zonnige fietsrit.

We wensen iedereen veel zomers fietsplezier!

Ander nieuws

Royal Light Festival: geniet van een bijzondere avond deze week

Royal Light Festival: geniet van een bijzondere avond deze week

Woensdagavond 13 maart werd er met twee duofietsen een ‘double date’ gedaan vanuit de stalling aan de Loolaan en de Kelvinstraat, richting het Royal Light Festival in het centrum van Apeldoorn. We wilden met eigen ogen zien of de verschillende licht kunstwerken goed...

Lees meer
Hier doe je het toch voor als vrijwilliger?

Hier doe je het toch voor als vrijwilliger?

Gert wilde graag weer fietsen. Dat was al lang niet mogelijk als gevolg van zijn fysieke situatie. En dan zit het weer zo in de wintermaanden ook nog eens niet echt mee. Drie keer is de eerste proefrit uitgesteld vanwege sneeuw en regen maar op maandag 5 februari was...

Lees meer