Het begint steeds meer te kriebelen..

De lucht is zo mooi blauw, warme zonnestralen breken door de wolken heen en voorzichtig horen we de vogeltjes weer fluiten! Het begint steeds meer te kriebelen om op de fiets te springen. De warme zonnestralen op je gezicht, de frisse wind in je haren; heerlijk fietsweer! Met wie fiets jij graag een rondje?

Denk ook aan de mensen in je omgeving die niet (meer) zelfstandig kunnen fietsen. Je collega met een blessure, je oude vader of die kennis met een beperking… Voor deze mensen organiseert Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken fietstochten met elektrisch ondersteunde duofietsen. Jij als vrijwilliger kan iemand meenemen op de duofiets, waardoor jullie samen genieten van het fietsen, de mooie omgeving en fijn contact hebben met elkaar! Heb je nog geen fietsmaatje? Wij stellen je graag aan je nieuwe fietsmaatje voor!

Vrijdagmiddag na een lange werkweek lekker uitwaaien op de fiets of juist op de woensdag om de week te breken. Onze fietstochten zijn flexibel. Samen met je fietsmaatje bepaal je welke route je wilt fietsen, wanneer en hoe vaak je dit wilt doen.

Meld je aan! Alleen of met je collega(’s), je hele afdeling, je (mentor)klas? Wij hebben verschillende mogelijkheden!

Maak een proefrit: https://fietsmaatjesapeldoorn.nl/doe-mee-2/
Of eerst meer informatie lezen? https://fietsmaatjesapeldoorn.nl/

#vrijwilligerswerk #Fietsen #apeldoorn #winterzon #veluwe