Fietsmaatjes te gast bij Noaberschap Ugchelen

door | 20 okt 2022

Fietsmaatjes was te gast op de vrijwilligersbijeenkomst van Noaberschap Ugchelen. Wij mochten op hun gezellige samenzijn met een hapje en een drankje iets komen vertellen over Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken.

De duofiets stond pontificaal midden in het zaaltje van het Dorpshuis Ugchelen.  Zo konden we goed uitleggen wat onze werkwijze is rondom de duofiets en voor wie deze fiets zoal geschikt is. De aanwezigen reageerden enthousiast en kwamen met veel vragen. Zij komen als vrijwilligers van Noaberschap Ugchelen bij veel dorpsgenoten over de vloer, waarbij voor velen geldt dat ze mogelijk ook tot onze doelgroep kunnen behoren. Nu weten de vrijwilligers precies wie ze voor het gebruik van onze Ugchelense duofietsen door kunnen verwijzen.

Ook Gon en Toon, beheerders van het Dorpshuis Ugchelen, reageerden positief op ons Fietsmaatjes Initiatief. Zij hebben in alle ruimtes van het Dorpshuis onze posters opgehangen, zodat het geen bezoeker meer kan ontgaan dat ons dorp een bewonersinitiatief rijker is.

Ander nieuws

Royal Light Festival: geniet van een bijzondere avond deze week

Royal Light Festival: geniet van een bijzondere avond deze week

Woensdagavond 13 maart werd er met twee duofietsen een ‘double date’ gedaan vanuit de stalling aan de Loolaan en de Kelvinstraat, richting het Royal Light Festival in het centrum van Apeldoorn. We wilden met eigen ogen zien of de verschillende licht kunstwerken goed...

Lees meer
Hier doe je het toch voor als vrijwilliger?

Hier doe je het toch voor als vrijwilliger?

Gert wilde graag weer fietsen. Dat was al lang niet mogelijk als gevolg van zijn fysieke situatie. En dan zit het weer zo in de wintermaanden ook nog eens niet echt mee. Drie keer is de eerste proefrit uitgesteld vanwege sneeuw en regen maar op maandag 5 februari was...

Lees meer