Fietsmaatjes te gast bij Noaberschap Ugchelen

geplaatst in: Team Zuid | 0

Fietsmaatjes was te gast op de vrijwilligersbijeenkomst van Noaberschap Ugchelen. Wij mochten op hun gezellige samenzijn met een hapje en een drankje iets komen vertellen over Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken.

De duofiets stond pontificaal midden in het zaaltje van het Dorpshuis Ugchelen.  Zo konden we goed uitleggen wat onze werkwijze is rondom de duofiets en voor wie deze fiets zoal geschikt is. De aanwezigen reageerden enthousiast en kwamen met veel vragen. Zij komen als vrijwilligers van Noaberschap Ugchelen bij veel dorpsgenoten over de vloer, waarbij voor velen geldt dat ze mogelijk ook tot onze doelgroep kunnen behoren. Nu weten de vrijwilligers precies wie ze voor het gebruik van onze Ugchelense duofietsen door kunnen verwijzen.

Ook Gon en Toon, beheerders van het Dorpshuis Ugchelen, reageerden positief op ons Fietsmaatjes Initiatief. Zij hebben in alle ruimtes van het Dorpshuis onze posters opgehangen, zodat het geen bezoeker meer kan ontgaan dat ons dorp een bewonersinitiatief rijker is.