Fietsmaatjes op bezoek bij Zuid doet Samen

geplaatst in: Partners | 0

Op dinsdag 6 april was Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken uitgenodigd bij de buurtcoöperatie Zuid doet Samen. Op een overleg van hun bevlogen buurtassistenten mochten wij vertellen over onze werkwijze.

Samen hebben we nagedacht over hoe we buurtbewoners in Zuid kunnen enthousiasmeren om als fietsmaatje actief te worden. Zij zijn welkom om gebruik te maken van onze duofietsen in De Maten en Ugchelen. Zo is het voor iedereen mogelijk om buiten in de beweging te zijn, de buurt en omgeving te verkennen en onder de mensen te zijn.

Ook hebben we samen de ambitie uitgesproken dat het mooi zou zijn om ook in Apeldoorn Zuid een duofietsstalling te openen, om het voor de bewoners van Zuid nog makkelijker te maken met een duofiets op pad te gaan. Kent u een geschikte stallingsplek? Laat het ons weten!

Wilt u dit mooie initiatief naar Zuid halen? Sluit dan aan bij ons Fietsmaatjesteam Zuid! U bent van harte welkom als fietsbeheerder, coördinator die nieuwe fietsmaatjes aan elkaar koppelt of als fietsvrijwilliger! Samen Apeldoorn Zuid nóg een beetje mooier maken, daar krijg je energie van!

Natuurlijk waren de buurtassistenten benieuwd om zelf te ervaren hoe het is om op een duofiets te zitten. We hebben ons bezoek aan Zuid doet Samen afgesloten met een aantal proefritjes. Het enthousiasme was groot!