Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken bij de Platformbijeenkomst Ertoe doen.

door | 20 okt 2022

Platform Ertoe Doen is een samenwerkingsverband van vrijwilligers organisaties en initiatieven die vrijwillige ondersteuning bieden in de thuissituatie. De vrijwilligersorganisaties en initiatieven zijn actief binnen de gemeente Apeldoorn.

Namens Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken hebben de voorzitter en penningmeester deelgenomen aan deze vergadering bij de Kap aan de Regentesselaan in Apeldoorn.

Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken is sinds kort deelnemer aan dit Platform en staat nog niet als deelnemer in de lijst van organisaties die meedoen aan dit platform.

Wij hebben ons hier kort kunnen voorstellen aan de overige deelnemers, wat goed is voor onze naambekendheid binnen Apeldoorn.

Deze bijeenkomst richt op zich op het totstandkoming van samenwerking tussen de formele en organisaties. Aangegeven dat het misschien beter zou zijn focus te leggen op de zorgbehoefte en niet op de organisaties.

Ander nieuws

Een ritje terug in de tijd…

Een ritje terug in de tijd…

Gerrie wilde graag naar Assel. Een ritje terug in de tijd voor haar. Vele malen was ze er in de afgelopen 50 jaar fietsend naar toe gereden. Maar vanwege haar verslechterende zicht lukt dat helaas niet meer. Fietsmaatjes Apeldoorn blijkt voor haar een uitkomst. Bij de...

Lees meer
Een voorbeeld van een mooie route

Een voorbeeld van een mooie route

In de mei nieuwsbrief van Fietsmaatjes Apeldoorn een artikeltje over het maken van een mooie route voor de duofietsen met hulp van knooppunten. Een goed voorbeeld trof ik afgelopen week op routekaart houder van de Huka uit de Loolaan. Ik werd er blij van. Een mooie...

Lees meer
Op bezoek bij RTV Apeldoorn

Op bezoek bij RTV Apeldoorn

Afgelopen zaterdag waren we te gast bij RTV Apeldoorn. We waren uitgenodigd naar aanleiding van onze 1000 ste rit.We hebben tevens van de gelegenheid gebruik gemaakt om een oproep te doen voor vrijwilligers. Lijkt het u ook leuk om mee te fietsen? Luister dan...

Lees meer