Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken bij de Platformbijeenkomst Ertoe doen.

door | 20 okt 2022

Platform Ertoe Doen is een samenwerkingsverband van vrijwilligers organisaties en initiatieven die vrijwillige ondersteuning bieden in de thuissituatie. De vrijwilligersorganisaties en initiatieven zijn actief binnen de gemeente Apeldoorn.

Namens Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken hebben de voorzitter en penningmeester deelgenomen aan deze vergadering bij de Kap aan de Regentesselaan in Apeldoorn.

Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken is sinds kort deelnemer aan dit Platform en staat nog niet als deelnemer in de lijst van organisaties die meedoen aan dit platform.

Wij hebben ons hier kort kunnen voorstellen aan de overige deelnemers, wat goed is voor onze naambekendheid binnen Apeldoorn.

Deze bijeenkomst richt op zich op het totstandkoming van samenwerking tussen de formele en organisaties. Aangegeven dat het misschien beter zou zijn focus te leggen op de zorgbehoefte en niet op de organisaties.

Ander nieuws

Royal Light Festival: geniet van een bijzondere avond deze week

Royal Light Festival: geniet van een bijzondere avond deze week

Woensdagavond 13 maart werd er met twee duofietsen een ‘double date’ gedaan vanuit de stalling aan de Loolaan en de Kelvinstraat, richting het Royal Light Festival in het centrum van Apeldoorn. We wilden met eigen ogen zien of de verschillende licht kunstwerken goed...

Lees meer
Hier doe je het toch voor als vrijwilliger?

Hier doe je het toch voor als vrijwilliger?

Gert wilde graag weer fietsen. Dat was al lang niet mogelijk als gevolg van zijn fysieke situatie. En dan zit het weer zo in de wintermaanden ook nog eens niet echt mee. Drie keer is de eerste proefrit uitgesteld vanwege sneeuw en regen maar op maandag 5 februari was...

Lees meer