Een half jaar Fietsmaatjes ervaringen

geplaatst in: Duo Fietsen, Fietsmaatjes, Promotie | 0

Toen ik in november bij Fietsmaatjes als vrijwilliger aan de slag ging, had ik een beperkt beeld van wat ik kon verwachten. Ging niet veel verder dan soms een fietstochtje met een gast maken. Nu een half jaar verder is dat beeld behoorlijk bijgesteld. Het is veel meer. Ik rijd afwisselend met 2 lieve gasten, Frank Visser en Ineke Kok. Onderweg is het gezellig kletsen over wat ons bezighoudt of in het verleden bezig gehouden heeft, genieten van de mooie omgeving, vee in de weide, bloeiende bomen, de vogels, de Veluwe, straatkunst en cultuur, samen koffiedrinken of ergens lekker lunchen. Zo is een mooie vriendschap ontstaan. Regelmatig delen we via whatsapp over wat er nog meer gebeurt. Fietsmaatjes: een mooie ervaring die ik iedereen zou aanraden. In onderstaande collage spat het plezier er wat mij betreft vanaf.

Tot slot wil ik nog 2 bijzondere ervaringen delen.

Samen met Ed van Leeuwen, Frank en Ineke zijn we een ochtend op stap geweest met een reporter en fotograaf van de Telegraaf wat resulteerde in een 2 pagina groot artikel in de Telegraaf.

Op koningsdag stond ik met Ed in het Oranje park reclame te maken voor Fietsmaatjes. Mickey Mouse liep daar rond. Die wilde wel met me op de foto. Wie kan dat nou zeggen dat hij met Mickey Mouse op een duofiets gezeten heeft?

Richard Maag