Een goede kennis van mij, een oude dame van 95 jaar, wilde zo graag Duo-fietsen.

door | 3 mrt 2023

Gelukkig was Ed bereid om met de fiets bij haar te komen en met haar een proefrit te maken.

Zij was heel blij en ze hebben alle leuke ritten gemaakt.

De eerste keer voor de proefrit was ik bij haar omdat zij het toch wel spannend vond.

Na afloop zaten we gezellig bij haar een kopje thee te drinken toen Ed zo tegen mij zei “ook niets voor jou?”

Ik reageerde gelijk nee hoor, ik niet.

Maar toen bedacht ik me want mijn benen hebben het eigenlijk hard nodig.

Dus ik met Ed naar beneden en fietsen. 

De vraag waar wil je naar toe fietsen?

Ik bedacht langs mijn vriend want hij heeft het ook nodig en hij moet het zien anders zegt hij ook gelijk nee.

Dus wij naar het huis van Frank. Het leek hem ook wel wat, dus hij een paar dagen later ook een proefrit met Ed.

Het resultaat is dat Frank al heel veel leuke ritten met zijn fietsmaat Richard heeft gemaakt en Ed en ik hebben al vele leuke mooie gezellige ritten gemaakt.

Ik hoop dit nog lang te kunnen doen, want het is goed voor mijn gezondheid.

Wij zien met fietsen veel en hebben al heel mooi stukken natuur gezien waar je met de auto niet komt.

Dus het is echt genieten.

Ineke Kok

Ander nieuws

Op bezoek bij RTV Apeldoorn

Op bezoek bij RTV Apeldoorn

Afgelopen zaterdag waren we te gast bij RTV Apeldoorn. We waren uitgenodigd naar aanleiding van onze 1000 ste rit.We hebben tevens van de gelegenheid gebruik gemaakt om een oproep te doen voor vrijwilligers. Lijkt het u ook leuk om mee te fietsen? Luister dan...

Lees meer
Op bezoek bij Open dag van EZRA op 1 juni 2024

Op bezoek bij Open dag van EZRA op 1 juni 2024

Op zaterdag 1 juni 2024 was er een open dag bij EZRA (voorheen De Poedelick) waar Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken ook was uitgenodigd. José en Peter de Vries waren hierbij aanwezig met één duofiets. Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken heeft een...

Lees meer
Deventer, maar dan net even anders

Deventer, maar dan net even anders

Waar gaan we heen deze keer? Zullen we koffie gaan drinken op de Brink in Deventer? Ja leuk, zegt Ineke. Eerst maar eens kijken hoe hoog het water al in de IJssel staat. Dat blijkt erg hoog te staan en wat een krachtige stroming. Fietsen door de smalle straatjes in...

Lees meer