Donatie van het Postcodeloterij Buurtfonds

geplaatst in: Sponsoren | 0

We hebben een donatie van 5000 euro ontvangen van het Postcode Loterij Buurtfonds. De donatie van het Postcodeloterij Buurtfonds zal worden gebruikt voor het aanschaffen van een nieuwe duofiets, waardoor we verder kan uitbreiden in de Gemeente Apeldoorn.

Deze donatie is fantastisch nieuws voor ons! We zijn een kleine organisatie zonder winstoogmerk. Daardoor zijn we afhankelijk van donaties en vrijwilligers om ons werk te kunnen blijven doen. Deze donatie is een enorme steun in de rug en stelt ons in staat om ons werk voort te zetten en verder uit te breiden. We willen het Postcodeloterij Buurtfonds hartelijk bedanken voor hun steun en vertrouwen in ons werk.”

Het Postcode Loterij Buurtfonds is opgezet om buurtprojecten te ondersteunen zodat ze snel gerealiseerd kunnen worden. Op die manier maken we met z’n allen Nederland een stuk mooier! Ook hopen we zo meer mensen te inspireren om in actie te komen. Alle in Nederland gevestigde maatschappelijke organisaties kunnen een aanvraag indienen voor een bijdrage tussen de 500 en 5.000 euro. Voor meer informatie, zie www.postcodeloterijbuurtfonds.nl