Benieuwd naar onze plannen voor 2023?

door | 20 jan 2023

We hebben hard gewerkt aan ons projectplan voor 2023. Bent u benieuwd naar onze plannen? Hieronder vindt u een korte samenvatting.

Uiteraard houden we u ook dit jaar weer via onze nieuwsberichten op de hoogte van alle ontwikkelingen. 

Bestendiging bestaande locaties

Natuurlijk gaan we in het nieuwe jaar verder met het fietsen vanuit onze bestaande locaties in De Maten en Ugchelen. We willen graag dat onze duofietsen op deze locaties zo goed mogelijk gebruikt worden. Dus werving van nieuwe gasten en fietsvrijwilligers blijft onze aandacht hebben. Kent u iemand die plezier zou kunnen beleven aan fietstochtjes op onze prachtige duofietsen? Breng het vooral onder de aandacht! Aanmelding kan via onze website: Doe mee als vrijwilliger – Fietsmaatjes Apeldoorn of Doe mee als gast – Fietsmaatjes Apeldoorn.

Uitbreiding naar nieuwe locaties

Verder willen we dit jaar uitbreiden naar nieuwe locaties, zodat het duofietsen voor zoveel mogelijk bewoners uit onze gemeente toegankelijk wordt. We zijn bezig met een nieuwe locatie in Apeldoorn Noord. Ook breiden we uit naar Osseveld/Woudhuis en Apeldoorn Zuid. Woont u in één van deze buurten en wilt u helpen om het initiatief in uw buurt op te zetten? Laat het ons weten! Wij zoeken nog coördinatoren en fietsbeheerders. Zie ook: Vacatures – Fietsmaatjes Apeldoorn. Tot slot streven we er ook naar om uit te breiden naar andere dorpen binnen onze gemeente, hierover zoeken we in 2023 contact met de dorpsraad van één van de dorpen.

Ander nieuws

Royal Light Festival: geniet van een bijzondere avond deze week

Royal Light Festival: geniet van een bijzondere avond deze week

Woensdagavond 13 maart werd er met twee duofietsen een ‘double date’ gedaan vanuit de stalling aan de Loolaan en de Kelvinstraat, richting het Royal Light Festival in het centrum van Apeldoorn. We wilden met eigen ogen zien of de verschillende licht kunstwerken goed...

Lees meer
Hier doe je het toch voor als vrijwilliger?

Hier doe je het toch voor als vrijwilliger?

Gert wilde graag weer fietsen. Dat was al lang niet mogelijk als gevolg van zijn fysieke situatie. En dan zit het weer zo in de wintermaanden ook nog eens niet echt mee. Drie keer is de eerste proefrit uitgesteld vanwege sneeuw en regen maar op maandag 5 februari was...

Lees meer