Onze Secretaris stelt zich voor:

door | 28 feb 2022

Marijke

Marijke Booijink stelt zich voor:

Functie binnen het team

Ik zit als secretaris in het bestuur. Verder houd ik me bezig met vrijwilligersbeleid, ben ik contactpersoon van de coördinatoren en heb ik contact met samenwerkingspartners voor de werving van gasten en fietsvrijwilligers. Tot slot doe ik als één van de coördinatoren in Ugchelen binnenkort kennismakingsgesprekken en intakes met gasten en vrijwilligers en koppel ze als fietsmaatjes aan elkaar.

Waarom Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken?

In mijn vorige woonplaats was ik actief als fietsvrijwilliger en coördinator bij Fietsmaatjes Leiden-Leiderdorp. Ik werd geraakt door de impact van de fietstochten op mijn fietsmaatjes. Ook zelf heb ik ervan genoten en heeft het me veel gebracht. Daarom vind ik dat Fietsmaatjes in de gemeente Apeldoorn niet mag ontbreken.

Wie ben ik?

Sinds kort woon ik in de voetsporen van mijn (groot)ouders op de Veluwe, in Ugchelen. Ik geniet van het fietsen en wandelen in deze prachtige omgeving. Ik werk in deeltijd bij Movisie, kennisinstituut voor sociale vraagstukken. Verder doe ik werkzaamheden voor Fietsmaatjes.nl. Dit omdat ik hoop dat uiteindelijk in elke gemeente mensen met Fietsmaatjes op pad kunnen. Verder vind ik het belangrijk dat er continue aandacht is voor de verbetering van de werkwijze.

Ander nieuws

Een ritje terug in de tijd…

Een ritje terug in de tijd…

Gerrie wilde graag naar Assel. Een ritje terug in de tijd voor haar. Vele malen was ze er in de afgelopen 50 jaar fietsend naar toe gereden. Maar vanwege haar verslechterende zicht lukt dat helaas niet meer. Fietsmaatjes Apeldoorn blijkt voor haar een uitkomst. Bij de...

Lees meer
Een voorbeeld van een mooie route

Een voorbeeld van een mooie route

In de mei nieuwsbrief van Fietsmaatjes Apeldoorn een artikeltje over het maken van een mooie route voor de duofietsen met hulp van knooppunten. Een goed voorbeeld trof ik afgelopen week op routekaart houder van de Huka uit de Loolaan. Ik werd er blij van. Een mooie...

Lees meer
Op bezoek bij RTV Apeldoorn

Op bezoek bij RTV Apeldoorn

Afgelopen zaterdag waren we te gast bij RTV Apeldoorn. We waren uitgenodigd naar aanleiding van onze 1000 ste rit.We hebben tevens van de gelegenheid gebruik gemaakt om een oproep te doen voor vrijwilligers. Lijkt het u ook leuk om mee te fietsen? Luister dan...

Lees meer