Onze Penningmeester stelt zich voor:

door | 7 mrt 2022

Peter

Peter de Vries stelt zich voor:

Wat is jouw functie binnen het bestuur ?

Ik ben de penningmeester en ik ben verantwoordelijk voor de jaarlijkse begroting; de financiële boekhouding; de jaarrekening; ondersteunen bij financieringsaanvragen en ik denk na hoe we tot een duurzame financiering kunnen komen. Daarnaast denk ik mee met mijn collega’s over de zaken waar zij mee bezig zijn.

Waarom heb je voor Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken gekozen ?

Na mijn werkzame leven, heb ik de behoefte om iets te gaan doen in het vrijwilligerswerk. Dit omdat, ik graag iets voor anderen wil doen en vanwege de sociale contacten die je er mee op doet. In Oktober 2021 zag ik het initiatief om Fietsmaatjes in Apeldoorn op te richten en omdat ik erg van fietsen hou, leek mij dit een mooi initiatief. Na een bezoek aan de informatieavond was ik dan ook verkocht. Ik ben er trots op om deel uit te mogen maken van dit prachtige initiatief en ben er van overtuigd, dat het een succes gaat worden.

Wie ben ik?

Ik ben Peter de Vries, getrouwd en vader van een zoon en dochter en opa van twee kleinkinderen. Sinds November 2021 ben ik met vervroegd pensioen gegaan, na een 44 jaar gewerkt te hebben in de financiële sector. Ik heb zowel bij de overheid en als in het bedrijfsleven gewerkt op meerdere locaties in Nederland. Sinds 1988 woon ik het mooie Apeldoorn en met een omgeving waar je niet op uit gekeken raakt.

Ander nieuws

Een ritje terug in de tijd…

Een ritje terug in de tijd…

Gerrie wilde graag naar Assel. Een ritje terug in de tijd voor haar. Vele malen was ze er in de afgelopen 50 jaar fietsend naar toe gereden. Maar vanwege haar verslechterende zicht lukt dat helaas niet meer. Fietsmaatjes Apeldoorn blijkt voor haar een uitkomst. Bij de...

Lees meer
Een voorbeeld van een mooie route

Een voorbeeld van een mooie route

In de mei nieuwsbrief van Fietsmaatjes Apeldoorn een artikeltje over het maken van een mooie route voor de duofietsen met hulp van knooppunten. Een goed voorbeeld trof ik afgelopen week op routekaart houder van de Huka uit de Loolaan. Ik werd er blij van. Een mooie...

Lees meer
Op bezoek bij RTV Apeldoorn

Op bezoek bij RTV Apeldoorn

Afgelopen zaterdag waren we te gast bij RTV Apeldoorn. We waren uitgenodigd naar aanleiding van onze 1000 ste rit.We hebben tevens van de gelegenheid gebruik gemaakt om een oproep te doen voor vrijwilligers. Lijkt het u ook leuk om mee te fietsen? Luister dan...

Lees meer