Ondersteuner bestuur stelt zich voor:

door | 28 mrt 2022

Astrid

Astrid stelt zich voor:

Functie binnen het team

Bij Fietsmaatjes Apeldoorn ben ik betrokken en ondersteuner bij het bestuur en voer hand en spandiensten uit. Ik houd me bezig met de aanvragen VOG en zal als eerste aanspreekpunt voor de gasten en vrijwilligers worden ingezet. Aangezien we nog aan het opstarten zijn kunnen de werkzaamheden nog variëren/wijzigen. Het belangrijkste vind ik dat de stichting er gaat komen in Apeldoorn en Omstreken.

Waarom Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken

Mijn interesse kwam naar aanleiding van het krantenartikel in de stedendriehoek. Het leek me een heel mooi initiatief voor de mensen van de gemeente Apeldoorn. Mede vind ik het een geweldig initiatief omdat mijn zusje Huntington heeft en dit voor haar misschien ook een uitkomst is om dadelijk toch van de mooie natuur in de omgeving te kunnen genieten en erop uit te gaan. Dit gun je dan ook heel veel andere mensen die nog thuis wonen, maar niet de mogelijkheid hebben en/of durven om zelfstandig te fietsen of te bewegen.

Wie ben ik

Mijn naam is Astrid Dusink – Bielderman en ik ben werkzaam als budgetbeheerder bij de gemeente Apeldoorn, daarnaast werk ik ook bij Dusink schildersbedrijf. Mijn grootste hobby’s zijn: het maken van tassen van leer, reizen en hardlopen.

Ander nieuws

Op bezoek bij RTV Apeldoorn

Op bezoek bij RTV Apeldoorn

Afgelopen zaterdag waren we te gast bij RTV Apeldoorn. We waren uitgenodigd naar aanleiding van onze 1000 ste rit.We hebben tevens van de gelegenheid gebruik gemaakt om een oproep te doen voor vrijwilligers. Lijkt het u ook leuk om mee te fietsen? Luister dan...

Lees meer
Op bezoek bij Open dag van EZRA op 1 juni 2024

Op bezoek bij Open dag van EZRA op 1 juni 2024

Op zaterdag 1 juni 2024 was er een open dag bij EZRA (voorheen De Poedelick) waar Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken ook was uitgenodigd. José en Peter de Vries waren hierbij aanwezig met één duofiets. Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken heeft een...

Lees meer
Deventer, maar dan net even anders

Deventer, maar dan net even anders

Waar gaan we heen deze keer? Zullen we koffie gaan drinken op de Brink in Deventer? Ja leuk, zegt Ineke. Eerst maar eens kijken hoe hoog het water al in de IJssel staat. Dat blijkt erg hoog te staan en wat een krachtige stroming. Fietsen door de smalle straatjes in...

Lees meer