Coördinator wijk De Maten stelt zich voor:

door | 11 apr 2022

Joke
Coördinator

Joke stelt zich voor:

Wat is mijn functie binnen het team?

Tijdens de informatiebijeenkomst heb ik mij aangemeld als lid van het initiatief team. Daarin denk en werk ik mee aan het goed opzetten van de Fietsmaatjes Apeldoorn.

Verder ben ik 1 van de coördinatoren van de Maten. Dat houdt in dat ik binnenkort gesprekken ga voeren met vrijwilligers en gasten, om ze als fietsmaatjes te kunnen koppelen.

Waarom Fietsmaatjes?

Ik vind het zelf heerlijk om buiten te zijn en van de natuur te genieten. Dat gun ik ook anderen.

Mijn beide ouders hebben het heerlijk gevonden om, toen ze zelf niet meer mobiel waren, er op uit te kunnen met een duofiets.

Daar konden ze van genieten en ook nagenietend over vertellen. Mooi om te zien hoe een wereld dan ineens weer een stuk groter wordt, terwijl er andere verhalen te vertellen zijn.

Dus toen ik zag dat er een initiatief werd opgestart in Apeldoorn, was ik blij daar in mee te kunnen draaien.

Wie ben ik?

Ik ben Joke van Geert. Ik ben getrouwd en we hebben intussen 2 volwassen kinderen.

Ik ben lang werkzaam geweest in het basis onderwijs, maar wilde wat anders.

Vooral lekker veel buiten zijn. Dus naast werken in de tuin ook veel fietsen en wandelen.

Intussen ben ik vrijwilligster bij de Kap. Ik pak dingen op waar ik plezier in heb en waar ik mensen blij mee maak. Die sociale contacten zijn erg belangrijk. Ik kan mijn energie er in kwijt en krijg er een hoop positiviteit voor terug.

Ander nieuws

Op bezoek bij RTV Apeldoorn

Op bezoek bij RTV Apeldoorn

Afgelopen zaterdag waren we te gast bij RTV Apeldoorn. We waren uitgenodigd naar aanleiding van onze 1000 ste rit.We hebben tevens van de gelegenheid gebruik gemaakt om een oproep te doen voor vrijwilligers. Lijkt het u ook leuk om mee te fietsen? Luister dan...

Lees meer
Op bezoek bij Open dag van EZRA op 1 juni 2024

Op bezoek bij Open dag van EZRA op 1 juni 2024

Op zaterdag 1 juni 2024 was er een open dag bij EZRA (voorheen De Poedelick) waar Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken ook was uitgenodigd. José en Peter de Vries waren hierbij aanwezig met één duofiets. Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken heeft een...

Lees meer
Deventer, maar dan net even anders

Deventer, maar dan net even anders

Waar gaan we heen deze keer? Zullen we koffie gaan drinken op de Brink in Deventer? Ja leuk, zegt Ineke. Eerst maar eens kijken hoe hoog het water al in de IJssel staat. Dat blijkt erg hoog te staan en wat een krachtige stroming. Fietsen door de smalle straatjes in...

Lees meer