Coördinator Ugchelen stelt zich voor:

door | 13 mei 2022

Coördinator

Marianne stelt zich voor:

Wat is mijn functie binnen het team?

Samen met 2 collega coördinatoren ga ik in Ugchelen de koppels samenstellen en hoop zo veel mensen gelukkig te maken met een fietsmaatje.

Waarom Fietsmaatjes?

Zelf kan ik enorm genieten van het mooie stukje Nederland waarin wij wonen. En ga er graag op uit, wandelend of op de fiets. Zomaar wanneer ik tijd en zin heb. Om dit samen met iemand te kunnen doen waar dit niet meer zo vanzelfsprekend voor is zie ik als een waardevolle tijdsbesteding en mijn bijdrage aan de ander.

Wie ben ik?

Mijn naam is Marianne, getrouwd, twee uitwonende dochters. Buitenmens en doener.

In het dagelijks leven werk ik afwisselend op de IC en SEH als verpleegkundige.

Mijn vrije tijd vul ik in met wandelen, tuinieren, koken&bakken, tennis en zwemmen.

Ander nieuws

Op bezoek bij RTV Apeldoorn

Op bezoek bij RTV Apeldoorn

Afgelopen zaterdag waren we te gast bij RTV Apeldoorn. We waren uitgenodigd naar aanleiding van onze 1000 ste rit.We hebben tevens van de gelegenheid gebruik gemaakt om een oproep te doen voor vrijwilligers. Lijkt het u ook leuk om mee te fietsen? Luister dan...

Lees meer
Op bezoek bij Open dag van EZRA op 1 juni 2024

Op bezoek bij Open dag van EZRA op 1 juni 2024

Op zaterdag 1 juni 2024 was er een open dag bij EZRA (voorheen De Poedelick) waar Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken ook was uitgenodigd. José en Peter de Vries waren hierbij aanwezig met één duofiets. Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken heeft een...

Lees meer
Deventer, maar dan net even anders

Deventer, maar dan net even anders

Waar gaan we heen deze keer? Zullen we koffie gaan drinken op de Brink in Deventer? Ja leuk, zegt Ineke. Eerst maar eens kijken hoe hoog het water al in de IJssel staat. Dat blijkt erg hoog te staan en wat een krachtige stroming. Fietsen door de smalle straatjes in...

Lees meer