Coördinator De Maten stelt zich voor:

door | 28 mei 2022

Jan stelt zich voor:

Wat is mijn functie binnen het team?

Na het lezen van een artikel in De Steden Driehoek over de start van Fietsmaatjes in Apeldoorn heb ik mij aangemeld om mee te helpen. Ik ben een van de drie coördinatoren in de wijk de Maten die gasten en vrijwilligers aan elkaar gaat koppelen. Maar ik ga zeker zelf ook regelmatig met een gast fietsen.

Waarom Fietsmaatjes?

Zelf ben ik erg graag in de natuur. Actief buiten bezig zijn is ontzettend belangrijk voor me en ik gun het iemand die zelf niet meer zelfstandig naar buiten kan enorm om daar ook van te genieten.

Wie ben ik?

Mijn naam is Jan Kersten. Ik ben inmiddels een aantal jaren weduwnaar en heb 2 volwassen kinderen die met hun partners elders in het land wonen. En ben sinds twee jaar ontzettend trotse grootvader van een kleindochter. Ik ben opgegroeid in Eerbeek en heb jarenlang in Amsterdam gewoond en gewerkt. Ben werkzaam geweest op financieel gebied maar geniet nu dus vooral van het buiten zijn door veel te fietsen, te wandelen en door regelmatig nog een stuk(je) hard te lopen.

En hopelijk binnenkort erop uit met de duofiets.

Ander nieuws

Op bezoek bij RTV Apeldoorn

Op bezoek bij RTV Apeldoorn

Afgelopen zaterdag waren we te gast bij RTV Apeldoorn. We waren uitgenodigd naar aanleiding van onze 1000 ste rit.We hebben tevens van de gelegenheid gebruik gemaakt om een oproep te doen voor vrijwilligers. Lijkt het u ook leuk om mee te fietsen? Luister dan...

Lees meer
Op bezoek bij Open dag van EZRA op 1 juni 2024

Op bezoek bij Open dag van EZRA op 1 juni 2024

Op zaterdag 1 juni 2024 was er een open dag bij EZRA (voorheen De Poedelick) waar Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken ook was uitgenodigd. José en Peter de Vries waren hierbij aanwezig met één duofiets. Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken heeft een...

Lees meer
Deventer, maar dan net even anders

Deventer, maar dan net even anders

Waar gaan we heen deze keer? Zullen we koffie gaan drinken op de Brink in Deventer? Ja leuk, zegt Ineke. Eerst maar eens kijken hoe hoog het water al in de IJssel staat. Dat blijkt erg hoog te staan en wat een krachtige stroming. Fietsen door de smalle straatjes in...

Lees meer