Coördinator De Maten stelt zich voor:

geplaatst in: Team De Maten | 0

Jan stelt zich voor:

Wat is mijn functie binnen het team?

Na het lezen van een artikel in De Steden Driehoek over de start van Fietsmaatjes in Apeldoorn heb ik mij aangemeld om mee te helpen. Ik ben een van de drie coördinatoren in de wijk de Maten die gasten en vrijwilligers aan elkaar gaat koppelen. Maar ik ga zeker zelf ook regelmatig met een gast fietsen.

Waarom Fietsmaatjes?

Zelf ben ik erg graag in de natuur. Actief buiten bezig zijn is ontzettend belangrijk voor me en ik gun het iemand die zelf niet meer zelfstandig naar buiten kan enorm om daar ook van te genieten.

Wie ben ik?

Mijn naam is Jan Kersten. Ik ben inmiddels een aantal jaren weduwnaar en heb 2 volwassen kinderen die met hun partners elders in het land wonen. En ben sinds twee jaar ontzettend trotse grootvader van een kleindochter. Ik ben opgegroeid in Eerbeek en heb jarenlang in Amsterdam gewoond en gewerkt. Ben werkzaam geweest op financieel gebied maar geniet nu dus vooral van het buiten zijn door veel te fietsen, te wandelen en door regelmatig nog een stuk(je) hard te lopen.

En hopelijk binnenkort erop uit met de duofiets.