Bestuurslid ICT – website, reserveringssysteem en social media stelt zich voor:

door | 21 mrt 2022

Ed stelt zich voor:

Wat is jouw functie binnen het bestuur ?

Ik ben verantwoordelijk voor het ICT, website, reserveringsysteem en de social media (Facebook, Twitter en Instagram). Ook ondersteun ik collega’s op het gebied van sponsorbeleid, communicatie en vrijwilligersbeleid;

Waarom heb je voor Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken gekozen ?

Ik ben voor het eerst met duo-fietsen in aanraking gekomen op een zorgboerderij. Daar ging ik regelmatig met mensen met een beperking een rondje fietsen. Na een advertentie ben ik naar een bijeenkomst gegaan en me aangemeld voor een bestuursfunctie. Daarnaast hoop ik bij gelegenheid samen met een gast te gaan fietsen en te genieten op de Veluwe.

Wie is ben ik?

Ed van Leeuwen, vader van een dochter, carrière gehad in de financiële dienstverlening, waarvan de laatste 12 jaar een eigen assurantiekantoor met personeel in de Randstad. Woon sinds 2011 in Apeldoorn Noord. Ben een echt buitenmens, wandel graag, vaak samen met mijn blonde labrador. En uiteraard op de fiets.

Ander nieuws

Een ritje terug in de tijd…

Een ritje terug in de tijd…

Gerrie wilde graag naar Assel. Een ritje terug in de tijd voor haar. Vele malen was ze er in de afgelopen 50 jaar fietsend naar toe gereden. Maar vanwege haar verslechterende zicht lukt dat helaas niet meer. Fietsmaatjes Apeldoorn blijkt voor haar een uitkomst. Bij de...

Lees meer
Een voorbeeld van een mooie route

Een voorbeeld van een mooie route

In de mei nieuwsbrief van Fietsmaatjes Apeldoorn een artikeltje over het maken van een mooie route voor de duofietsen met hulp van knooppunten. Een goed voorbeeld trof ik afgelopen week op routekaart houder van de Huka uit de Loolaan. Ik werd er blij van. Een mooie...

Lees meer
Op bezoek bij RTV Apeldoorn

Op bezoek bij RTV Apeldoorn

Afgelopen zaterdag waren we te gast bij RTV Apeldoorn. We waren uitgenodigd naar aanleiding van onze 1000 ste rit.We hebben tevens van de gelegenheid gebruik gemaakt om een oproep te doen voor vrijwilligers. Lijkt het u ook leuk om mee te fietsen? Luister dan...

Lees meer