Bestuurslid ICT – website, reserveringssysteem en social media stelt zich voor:

geplaatst in: Bestuur | 0

Ed stelt zich voor:

Wat is jouw functie binnen het bestuur ?

Ik ben verantwoordelijk voor het ICT, website, reserveringsysteem en de social media (Facebook, Twitter en Instagram). Ook ondersteun ik collega’s op het gebied van sponsorbeleid, communicatie en vrijwilligersbeleid;

Waarom heb je voor Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken gekozen ?

Ik ben voor het eerst met duo-fietsen in aanraking gekomen op een zorgboerderij. Daar ging ik regelmatig met mensen met een beperking een rondje fietsen. Na een advertentie ben ik naar een bijeenkomst gegaan en me aangemeld voor een bestuursfunctie. Daarnaast hoop ik bij gelegenheid samen met een gast te gaan fietsen en te genieten op de Veluwe.

Wie is ben ik?

Ed van Leeuwen, vader van een dochter, carrière gehad in de financiële dienstverlening, waarvan de laatste 12 jaar een eigen assurantiekantoor met personeel in de Randstad. Woon sinds 2011 in Apeldoorn Noord. Ben een echt buitenmens, wandel graag, vaak samen met mijn blonde labrador. En uiteraard op de fiets.