At en Ruud fietsen stug door!

door | 10 dec 2022

At en Ruud waren de eerste fietsmaatjes die samen met de duofiets op pad gingen. Ook fietsten ze mee in de duofiets optocht tijdens de feestelijke start van Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken.

De gezondheid van At gaat helaas zo snel achteruit, dat hij inmiddels niet meer thuis woont. Maar At en Ruud fietsen nog altijd elke zaterdag, nu vanuit de zorginstelling waar At woont. En ook nu het kouder wordt gaan ze stevig ingepakt samen op pad!

Tip: een skibroek tegen de kou

Als je zoals At niet meer zo goed kunt meefietsen, dan is het in de winter natuurlijk best snel koud op de duofiets. At heeft dat mooi opgelost: hij trekt een skibroek aan!

Ander nieuws

Royal Light Festival: geniet van een bijzondere avond deze week

Royal Light Festival: geniet van een bijzondere avond deze week

Woensdagavond 13 maart werd er met twee duofietsen een ‘double date’ gedaan vanuit de stalling aan de Loolaan en de Kelvinstraat, richting het Royal Light Festival in het centrum van Apeldoorn. We wilden met eigen ogen zien of de verschillende licht kunstwerken goed...

Lees meer
Hier doe je het toch voor als vrijwilliger?

Hier doe je het toch voor als vrijwilliger?

Gert wilde graag weer fietsen. Dat was al lang niet mogelijk als gevolg van zijn fysieke situatie. En dan zit het weer zo in de wintermaanden ook nog eens niet echt mee. Drie keer is de eerste proefrit uitgesteld vanwege sneeuw en regen maar op maandag 5 februari was...

Lees meer